ŞANLIURFA / SİVEREK - Kalfalar İmam Hatip Ortaokulu

May

Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü; eğitim, öğretim, sanat, kültür ve edebiyat alanında farkındalığı artırmak amacıyla yazarları öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir dergi çıkardı. "Urfa'dan" adıyla yayımlanan dergi, alanında akademik çalışmalar yapan öğretmenlerden kitapları basılan yazar ve şair öğretmenler ve eserleriyle geleceğin yazarları olma yolunda mesafe kat eden öğrencilere kadar geniş bir yelpazeye sahip.

Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

May

Okulumuzda 4006 Tübitak Bilim Şenliği Gerçekleştirildi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

25-26 Nisan 2024 tarihinde okulumuzda düzenleyeceğimiz 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI'na sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" kapsamında öğrencilerimizle projeler hazırlamaya devam ediyoruz.

Nis

Mart Ayı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrencilerimizle "Kelime Türetme" ve "Anlamını Bul" oyunlarını oynadık

Mrt

Şanlıurfa Siverek'te düzenlenen Akıl ve Zeka oyunlarına katılım gösterip başarı elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

BİGEP ve METİP projeleri kapsamında II. Dönem ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

Mrt

Topyekûn savunmanın en önemli unsurlarından biri olan; savaşta, afetlerde, yangınlarda ve diğer arama-kurtarma faaliyetlerinde halkın can ve mal kaybını en aza indirme amacını taşıyan sivil savunma konusuna dikkat çekmek amacıyla  28 Şubat Sivil Savunma Günü okulumuzda tatbikat ve bilgilendirilme yapıldı.

Mrt

Temel Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği 100 oyunda yer alan “Mendil Kapmaca” oyununu öğrencilerimiz eğlenerek oynadı. Öğrencilerin psiko-motor becerilerini geliştirmeye ve BİGEP’i hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okulumuz bahçesinde bütün öğrencilerimizle ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Mrt

Şubat ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyimler ve atasözlerimiz öğrenciler tarafından canlandırılmış olup kalıcı öğrenme yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Sağlıklı Yaşam Semineri verildi ve Broşür dağıtımı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne heyecanı yaşandı.

Şbt

BİGEP projesi kapsamında öğrencilerimizi araştırmaya ve öğrenmeye teşvik etme amacıyla her gün ödüllü soru sorulup kazanan öğrencimiz ödüllendirilmektedir.