ŞANLIURFA / SİVEREK - Kalfalar İmam Hatip Ortaokulu

Kalfalar İmam Hatip Ortaokulu

BAKMAÇ MAH. KALFALAR KÜME EVLERİ NO 145 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Vizyonumuz, tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan örnek bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı,vatansever demokratik ,insan haklarına saygılı,çağdaş gelişime ve değişime açık,araştırmacı,hoşgörülü,sosyal ilişkilerde başarılı,doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
08:30 Başlama 14:40 Bitiş
Elektrikli kalorifer
Ulaşım
Okula iki farklı yoldan ulaşım mümkündür. Bunlardan ilki Viranşehir yolunu takip ederek (25 km asfalt) Şekerli Beldesinden içeri girip 4 km kadar da beton yoldan sağlanmaktadır. Diğeri ise Siverek şehitliğinin önündeki 25 km´lik beton yolu kullanarak Bakmaç Köyünden içeri girip 5 km kadar da beton yoldan sağlanmaktadır. Okul giriş kısmına kadar yol betondur.
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğretmen servisi bulunmaktadır. Servis ile merkeze gidiş geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bakmaç Köyü sınırları içinde olup Kalfalar mezrasındadır. Köy 100 Haneden fazla ve yaklaşık olarak 800 kişi yaşamaktadır.
İlçe merkezine 29/30 km, il merkezine de uzaklık 126 km´dir.
Futbol, voleybol, satranç gibi spor dallarında etkinliklerimiz mevcuttur.