ŞANLIURFA / SİVEREK - Kalfalar İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzun öğretmen ve öğrencileri, Yunus Emre'nin büyük kültür mirasını yaşatmak adına pano çalışması yaptı.

Şbt

Ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle Oyman Mahallesinde fidan dikim etkinliği yapıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Ocak ayı etkinliğimiz Dede Korkut Hikayeleri'ydi. Öğrencimiz Dede Korkut kılığına girip sırayla sınıfları gezerek hikayeler anlattı.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 13-16 Ekim tarihleri arasında deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

METİP projesi kapsamında okulumuzda mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan öğrencilerimizin takibi ve eksikliklerini giderme amacıyla ev ziyaretleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda BİGEP projesi kapsamında deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ekm

Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren yapılan yeni binasında Kalfalar İlkokulu ile birlikte eğitim-öğretime devam etmektedir.

Eyl

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği "Mevlid-i Nebi Haftası" kapsamında etkinlikler yapıldı.

Ara

8. sınıf öğrencilerine Akedemik düzeyi artırma projesi (ADAP) kapsamında Aralık ayı 2022 LGS izleme ve değerlendirme deneme sınavı yapıldı.

Ara

Akedemik düzeyi artırma projesi (ADAP) kapsamında veli ziyaretleri gerçeklerştirildi.

Kas

Öğrencilerimize düzenli olarak uyguladığımız ve ilk ünite konularını içeren deneme sınavları gerçekleştirdik.

Ekm

8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS hazırlıkları kapsamında hazırbulunuşluk sınavı uygulanmıştır.

Ekm

Okulumuz tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS Süreci ve Lise Tercihlerinde Bilinmesi Gerekenler ile ilgili seminer verilmiştir. LGS sistemi hakkında teknik bilgilerinin verilmesinin ardından tercih döneminde dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde durulmuştur. Lise türlerinin de anlatıldığı seminerimiz öğrencilerin sorularının cevaplanması ile tamamlanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart Pi günü etkinlikleri yapıldı.